keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Vappupäivää

Niin siinä sitten kävi että flunssa toi reilun viikon juoksutauon. Sunnuntaina nokka oli niin tukossa ettei ilma kulkenut sisään eikä ulos. Suihkeella sain sen kyllä auki, mutta sehän ei tautia vie pois, vaan autta vain oleilemaan normaalimmin.

Tänään on tarkoitus käydä varovaista hölkkää salin matolla. Salilla siksi, että ulkona alkaa olla kohta talviset olot. Ei vielä ihan lunta tule, mutta sitä on luvattu lähipäiviksi. Lisäksi haluan tehdä kevyen treenin ja hiukan keskivartalon ärystystä samalla.

Edessä on taas Oslon matka. Saavun perille torstaina puolen päivän jälkeen, jolloin olisi kyllä aikaa lenkkellä, mutta sinnekin on luvattu huonoa säätä. Lisäksi kamojen kuljettaminen perille käsimatkatavaroissa vie tilaa, paluumatkalla mulla lienee laukku ihan täys ja painavakin. Jätän lenkkarit kotiin.

Tarkoitus on ottaa viimeiset kaksi viikkoa kevyesti ja rallatella sitten terwalla maaliin hyvävoimaisena, aikatavoitteeksi olen kyllä aiemmin miettinyt kolmosella alkavaa aikaa, mutta tämä flunssa söi uskoni siihen. Kelistä riippuen alle 4.10 pitäisi olla piece of cake. Ohuesti harmittaa just nyt tullut flunssa, mutta eipähän nuo virukset ole ennenkään kyselleet minulta että sopiiko tulla käymään. Ruskalla sitten kovaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti