tiistai 23. huhtikuuta 2019

Viikko 17

Maanantai meni kotihommissa. Vaihdoin kesäkumit kahteen autoon ja yhteen polkupyörään. Päälle vielä leikin lumenkolaajaa ja levittelin tontille kasattua lunta sulamaan tien ja muitten sulien kohtien päälle, aamuun mennessä suurin osa oli jo sulanut. Tiistaille jäi pieni kasa, jonka levittelin ennen lenkille lähtöä. Takapihalla on vielä pieni kinos seinustan lähellä, kun katolta tulleet limet ovat varjon puolella.

Tiistai: alkuun hölkkäsin pari kilsaa lämmitellen lumitöitten päälle. Lumihommissa oli tullutkin jo kohtuullinen lämpö päälle. Juoksentelin eka kilsan ilman mittari päällä oloa kun unohdin laittaa sen käyntiin. Vajaa kilsa siinä varmaan tuli, ehkä 600 metriä eli ei mitään väliä.
Niin, eka pari kilsaa lämmittelyjä ja sen päälle 5x2 km vedot. Oma kuntoni on sellainen, että alle vitosen kilsoja ei kovin montaa saa peräkkäin juostua, mutta tänään se onnistui. Tarkoitukseni oli juosta eka pari vetoa hissukseen niin ettei ihan hapoille mene. Kai se suurinpiirtein ok meni kun viimeiset kolme vetoa menin reilusti alle vitosta enkä ollut henkihieverissä. Sanoisin että 50 minuuttia kympillä menee jos alla ei ole rankkaa viikkoa niinkuin nyt. Vähän painoi reisissä alkumatkasta. Kuuluu asiaan.

Keskiviikko ja torstai meni työmatkalla Oslossa. Lopulta minulla ei ollutkaan lenkkikamat mukana kun tiesin aikataulun kireäksi. Kotona perjantaina alkoi olla flunssan oireita ja lauantaina tauti iski päälle. Kirjoitan nyt tätä tekstiä nenäliinapino vieressä sunnuntai-aamuna kello 0:24. Flunssa onkin kiertänyt keväällä minut kohtuu kaukaa, mutta tulihan se sieltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti