tiistai 2. huhtikuuta 2019

Viikko 14

Maanantaina matolla reilu 8 km/53 minuuttia. Perään tovi ylävartalon ärsytystä.

Tiistaina 10 kpl 3 minuutin vetoja. Alle lämmittelyä 20 minuuttia, tuuleskeli muutta puin päälle varovaisesti mutta sopivasti. Alkulämmöt vastatuuleen. Vedoista ekat vastatuulen ja loput tyyneen metsän keskellä, pari myötätuuleenkin kait. Yksi veto meni jäistä baanaa varoessa hitaahkosti mutta ehyenä. Tarkoitus oli juosta 5min/km-tahtisena mutta kun eka kertaa ulkona juoksin niin vauhti karkasi pikkuisen. Yritin kyllä jarrutella että pysyisi sykkeitten puolesta aisoissa. Vedot oli kuitenkin sen verran lyhyitä että vauhdikkuudesta tuskin oli haittaa, päinvastoin...
tarkoitus on juosta useampi tämmöinen reeni ennen Terwaa, joka kerta pikkuisen aikaa lisäten. Ensi kerralla luultavasti 4 minuuttia, sitten kilsa, sitten ehkä 1,5 km? Saa nähä muistanko miten tuli luvattua.
Alla kuvaa garminista. Lämmittelyjen aikana sykemittarin lukemat taas oli mitä sattuu, koetin kostutella, pysäytellä jne että tokenisi. Kaitpa se auttoi.


Loppuviikko menikin sitten sairastellessa. Vatsa oli sen verran löysällä että oli melko mahdotonta poistua kuuta metriä kauemmaksi pöntöstä ;) parina päivänä. Helpotti kyllä jo lauantaina mutta olotila oli ihan tööt.

Torstaina tosin yritin saldo 3,2 km eli ei mittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti