lauantai 20. huhtikuuta 2019

Viikko 16

Maanantaina pidin lepopäivän. Kärpät voitti HIFK:n neljännen kerran ja meni finaaliin.

Tiistaina juoksin Kokkolassa 10x800 m vedot. Alkuun lämmittelin reilut kolme kilsaa, minkä jälkeen ensin yksi 400 m kokeilu. Jäi kokeiluksi kun vauhti oli liian kova ;)
800m vedot juoksin 3:40 - 3:55 väliin eli jotain lähelle kympin kisavauhtia. Todellakin: Kympillä saattaisin juuri ja juuri päästä alle 50 minuutin. Karu fakta.
Tiistain matka yhteensä 15 km

Keskiviikkona hölkkää 11,5 km. Kokkola edelleen....

Torstaina kotimaisemissa 2x5km vedot. Ekan tahti oli reilut 5 min/km, toisen alle vitosen. Luulisin edelleen että 49.xx on kympin kunto.
Torstain kokonaiskilsat 14,6 km kun lämmitelläkin piti.

Perjantaina väsynein jaloin pitkikselle. Juoksin 27,5 km käyden Äimärautiolla eka kertaa pitkiksen aikana. Yleensä olen juossut Nallikariin, mutta nyt kävi sen verran kylmä tuuli mereltä, että suuntasin muualle. Syke kohosi korkeammaksi kuin edeltävän sunnuntain lenkillä, vaikka juoksinkin hitaammin. Tähän perjantaihin päättyvälle viikolle tuli kyllä 107 km juoksua että lieneekö siinä selitystä.

Lauantaina ja sunnuntaina otan kevyemmin. Nyt lauantaina on hääpäivämme ja olemme menossa kaupungille syömään. Huomenna sunnuntaina pitää vaihtaa rouvan autoon suvikumit, mikä vienee noin 30 minuuttia. Lisäksi olen katsellut pihaa sillä silmällä että jos lumikasoja vähän levittelisin.
Lisäksi on tarkoitus tehdä kehonhuoltoa, luultavasti salilla. Pyörien kesähuolto voisi olla paikallaan ensin että pääsen salille pyöräilemällä.

kalenteriviikon saldoksi on tulossa vajaa 68 km, mutta viimeiset 7 vrk siis 107 km. Tosin sunnuntain salitreenin aikana saattaa pari kilsaa tulla lisää lämmitellessä. Mutta eipä sillä ole sinällään väliä!

20.4 mennessa tälle vuodelle on tullut 775 km juoksua, josta matolla jotain 600 km?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti