tiistai 19. helmikuuta 2019

Viikko 8

Maanantai lepoa lähinnä siksi, että vaimollakin oli lepo. Olin lähdössä loppuviikoksi reissuun, joten laatuaikaa ;) ja lumitöitä 22 jälkeen.
Tiistaina aamulenkki kun ensin olin aukaissut liittymän aurauksen jäljiltä. Ei pitänyt, mutta vitutti nuo lumityöt, joten jatkoin samantien mattojuoksuun, 5 km.
Tiistai-iltana seinäjoen Liikku 10,3 km matolla. Kaksi km lämmittelyä ja päälle 8 km 11km/h. Olipas kevyttä menoa. Vapise neljän tunnin maraton-raja!

Olin siis juossut tiistaina vitosen aamulla. Läksin neljän päivän työreissulle kiireellä. Niin kiireellä että jäi shortsit ja T-paita pois matkasta. Seinäjoen interistä ei löytynyt lyhyitä juoksutrikoita kun ei  ole sesonki, paitoja niinkin. Mieliosoituksellisesti en ostanut edes paitaa, vaan menin Prismaan. Sieltä löysin mieluiset housut ja ihan asiallisen paidan hinnalla 6,90 eur. Housut tais olla kuitenkin 20 eur korvilla. Kallis salikäynti muuten, mutta mulla alkaa olla juoksuhousuissa vajetta. Vanhimmat käytössä olevat on vuodelta 2008..... interiin olisi muuten mennyt pelkkään paitaan enemmän.

Keskiviikkona tunti matolla, 10 km.

Torstaina puolen tunnin kevyt hölkkä. Päälle vähän kuntosalitreeniä.

Perjantaina lepo.
Lauantainakin lepo. Siivouspäivä kotona.

Sunnuntaina pitkä matolla. Loppupuolella 2x5 km, 11,5 ja 11 km/h. Kokonaismatka 25 km.

Viikon kilsat kutakuinkin 50.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti