maanantai 11. helmikuuta 2019

Viikko 7

Maanantaina aamulla 5 km PK
Illalla 8,5 km, jossa 3x10 min vedot.

Tiistaina lepo
Keskiviikkona matolla 10 km reippailu, lämmittelyineen 11,7 km.

Torstaina matolla kilsa lämmittelyä. Tämän jälkeen raskaahkon yläkroppatreenin, käsiä, selkää, vatsaa jne.
Perjantaina illalla tunnin hölkkä, laitoin maton nousukulmaksi 3.
Lauantaina lepo, kotihommia
Sunnuntaina matolla 25,2 km hölkkää.

Viikkokilsat vajaa 45 km.

Maanantaina aamusella 5 km peekoota, lähtö ennen seitsemää.
Illalla 3x10 km intervallit. Alkuun 10 km lämmittelyä, sitten vedot 12 km/h viimeisen vedon viimeinen  noin kuusiminuuttinen vauhdilla 13 km/h. Maksimisyke viimeisessä vedossa 165 korvilla. Hengitys kulki ihan mukavasti vielä noissakin lukemissa. Tiedä sitten miten jos matka olisikin ollut vaikkapa kolme kilsaa yhden sijasta. Hiki ainakin valui.

Tiistaina lepo. Työreissu Hesoihin Finnairin siivin. Illalla Kärpät-Tappara. Katsoin kaksi eka erää hallilla ja viimeisen kotona. Kärpät voitti 4-2.

Keskiviikkona salilla 10 km reipasvauhtinen. Maton mukaan vauhti oli 11 km/h. Ei mitään vaikeuksia koko matkan aikana. Keskisyke tässä maltillinen 137, siis tuon kympin keskari. Juoksun jälkeen kotiin, jossa rouvan kanssa vaihto läpsystä, en edes autoa sammuttanut. Olotila sohvalla istuessa on kuin en olisi lenkillä käynytkään. Oliko liiankin helppo treeni? No, smmonen se oli harjoitusohjelmaan merkitty. Kevyttä pitääkin olla kun vain 10 kilsasta on kyse ja vauhtikin hitaampaa kuin maralla on tarkoitus juosta. Eli sinne neljän tunnin haarukkaan ois haave. Sen suhteen olen luottavainen jo nyt ellei mitään takapakkeja tule. Niitä on aiemmin tullut, joten parasta olla jalat maassa.

Torstain yläkroppatreeni tuntui lihaksissa ja perjantain juoksu meni hänekseen. Laitoin matolle reilua nousukulmaa, osa matkasta 5 asteen nousua, mutta suurin osa 3. Rintalihakset lähinnä oli arat. Lauantaina oikea takareisi kipuili ja senkin vuoksi siirsin pitkiksen sunnuntaille. Tyttären synttäreille iltapäivästä.
Sunnuntaina pitkä matolla, kaikki paikat kunnossa. Paitsi illalla vasemman jalan nilkka vaati kipugeeliä Sainkin yön nukuttua sen turvin. Maanantaina kipuja ei enää ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti