tiistai 5. helmikuuta 2019

Viikko 6/2019

Maanantai lepo
Tiistaina 3x3 km salilla, Liikku Rovaniemi.
Keskiviikkona lepo
Torstaina kävelyä 12 km
Perjantaina lepo
Lauantaina 15 km
Sunnuntaina 10 km

Viikon kilsat noin 36,8 juoksua ja 12 km kävelyä.

Maanantaina ajoin kait lähes 400 km työajoa. Lähtö kotoa heti seiskan jälkeen ja kotona olin illalla pikkuisen ennen kuutta. Sekä aamulla että illalla lumitöitä, mutta onneksi lumi oli ihan pakkaslunta, pakkanen on yli 15 asteen....

Tiistaina aamulla ensin lumitöitä, sitten töitä kirjoituspöydän ääressä ja vihdoin matkaan hieman ennen kahdeksaa. Ajelin reilu 250 km Rovaniemelle Ranuan kautta. Illalla hotellissa hiukan ennen puoli kuutta. Siinä meni taas töitä tehdessä seitsemään ennenkuin pääsin juoksulenkille. Menin autolla Liikkuun jossa tein mainitut 3 km vedot. Kaksi ekaa 11 km/h ja kolmas 12 km/h. Hiukan olisi voinut olla reippaampikin vauhti, mutta sen aika on sitten tuonnempana. Hotellille ajoin Nesteen kautta ettei huomenna tarvi tankata autoa. Hotellin kellarissa vielä pesin auton, kun siellä on siihen mahdollisuus. Pesuainetta vaan ei ole autossa, mutta kai minä pahimmat liat sain pois. Pisaroita hiukan kuivailin lasipinnoilta. Saa kuivua yön yli. Samalla tankkasin ureaa tankkiin, ihan koko purkkia en tyhjentänyt, koska kaikki ei kuitenkaan olisi sinne sopinut. Lisään loput joku päivä.
Saunan jälkeen pika-pikaa syömään. Juuri ja juuri ehdin kun hotelliravintolan keittiö menee kiinni kello 22.30. Aito poronkäristys oli suositus ja nopeasti sen hyväksyin. Äkkiä tuli ja äkkiä söin.
Nyt on sitten ilta-askareet tehty ja on aika pistää unten maille. Aamulla herätys vasta kello 6.45eli poikkeuksellisen myöhään. Aamulla nääs ei tartte kajota työkaluihin kun illalla jo hoidin kiireellisimmät työt alta pois. [kirjoitettu 5.2.209 kello 23:38]

Keskiviikkona ajelin Kemijärven ja Sodankylän kautta Ivaloon, jonne saavuin kello 18 jälkeen. Ilta oli ns vapaa, mutta vain liikunnasta....

Torstaina Ivalossa muutaman asiakkaan luona juttelemassa niitä-näitä. Kittilään saavuin iltapäivästä ja Leville hotellinkin reilusti ennen aikojaan. Kävin kuitenkin ensin jopa Muoniossa asti, joten kilometrejä kyllä tuli. Levillä olikin sitten lenkin aika. Mietin kumman teen, ulos vaiko salille, ulkoliikunta voitti. Laitoin kävelyvarusteet päälle ja läksin. Kiersin ensin Levin keskusta hetken, kunnes suuntasin Ruskamaratonin reitille. Kävin kääntymässä 10 km reitin kääntöpaikalla elikkä huonollakin matematiikalla kävelin reilut 10 km, arvelisin että lähemmäs 12. Pidin melko reipasta tahtia, hikikin tuli.

Perjantaina ajelin Kittilää vielä parsimaan työjuttuja ja sittn suuntasin Ylitornion kautta kotiin. Lepoilta taas, olin ihan poikki viikon hommista. Henkisesti enemmän, fyysisestikin kyllä.

Lauantaina ihan sika-kuolleena ylös hyvin nukutun yön jälkeen. Sain itsestäni kuitenkin sen verran irti että lumitöitten jälkeen sain haalauduttua salille. Siellä matolla 15 km/1.31.39. Ihan peekoota vaan.

Sunnuntaina PK matolla tunnin verran ja 10 km. Päälle yläkroppatreeniä, käsiä ja keskivartaloa kans. Ihan hikeen asti tein noita juttuja. mutta vain noin 20 minuuttia.

Viikko ei ollut mitenkään erityisen raskas treenien suhteen, mutta välillä tuntuu että palautumiseen tarttee aikaa. Yli viisikymppinen tarttee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti