sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Viikko 21

Viikko 21 oli melko työpainotteinen. Edellisen lauantain 46 km ei voinut olla tuntumatta joten keskityin pikkuisen enemmän sosiaaliseen elämään. Kävin esim mummon mökillä 6-vuotiaan ja isänsä kanssa saunomassa ja vähän ongella. Kotona taas alkoi terassin teko, joka ei nyt hirveästi fyysisesti vielä rasittanut, mutta vei aikaa. Torstaina kuitenkin aloin jo lenkkareitakin ulkoiluttaa. Sehän oli helatorstai.

Torstai: PK-lenkki 14,45 km, aikaa kului 1.33.50. Juoksin itse asiassa parturista kotiin pienen mutkan kautta. Parturi oli töissä vaikka oli helatorstai, oltiin sovittu rouvan kanssa tuommoinen aika...

Perjantai: Juoksin kuntorataa Auranmajalle (6,8 km) ja sieltä takaisinpäin 5 km testiä. Aikaa siihen meni 27 minuuttia. Jotenkin ei napannut lipsuvalla soralla meno, oli parissa paikassa vielä jäätäkin. Loppuhölkkä kotiin noin kilometrin verran. Yhteensä tälle lenkille tuli mittaa 12,8 km.

Lauantai: Ajettiin Köykkyriin autolla, minne vaimo jäi portaita kiipeämään ja itse suuntasin BaanaRunin reitille. Lämmittelyt 1,3 km ja perään 5 km melkolailla kovaa. Vastatuuli hidasti kääntöpaikalle, mutta olipahan myötäistä loput. Aikaa meni 24:16 mikä oli itselle yllätys, kun olin "haaveillut" 25 minuutin alituksesta. Alittuihan se, mutta että noin selvästi, siinä se yllätys.
Yhteiskilsat 6,3 km (ja kävely takaisin köykkyriin päälle, kerran portaatkin ylös, mutta ei lasketa sitä....).

Sunnuntai: Niin lauantaina kuin sunnuntainakin tein terassin pohjia. Se söi kyllä energiaa aika paljon, mutta olin tehnyt lauantain vitosen ensin ja vasta sitte pihahommiin. Sunnuntaina menin toisin päin eli ensin pihahommat ja sitten juoksu. Kävin hölkäten semmosen 17,6 kilsaa. Lämmintäkin jo oli, Värtön vesipisteelle pysähdyin kunnolla juomaan. Kokonaisaika 1:50 (kello puysähtyi noin minuutiksi siinä juoma-asemalla).

Koko viikko kilsoina 51,2 km ja aikana noin 5h 30 min. Nyt oli kevyehkö viikko.

Kuukauden alusta on kisoja kertynyt vajaa 200, edelliskuukausi oli 280 ja risat. Ihan huhtikuun lukemiin en varmaan pääse. Vuosikilsat taitaa olla jotain 1120 km tammikuusta tähän päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti