maanantai 4. toukokuuta 2020

Viikko 19

Maanantaina illalla 15 km, aikaa kului 1.34 ja osia. Alussa meinasi vauhti karata, kun takana on kevyt viikko. Panin kuitenkin kävelyksi kun alkoi tuntua liian kovalta vauhdilta. Nukuin viime yön huonosti ja varmistelin että ensi yönä tulee uni ja huomenna paremmat pohjat kovavauhtiselle lenkille.

Tiistaina 16 km. Loppupuolella 5 km pätkä 26:22 eli 5.17 per km. Vauhti tuntui kovalta, mutta olisin jaksanut varmaan mennä vaikka kympin samaa tahtia, uskoisin. Keskisyke 146, max 161. Reitille sattui erkkolan sillan päälle nousu, siinä pikkuisen vauhtia himmailin, km-tahdiksi sille kilsalle tuli 5:25 ettei palijoa heittänyt. Viikko jatkuu kyllä tästä kilsoja keräten. Vauhdista viis, paitsi tämmöstä pikku kiusaamista saatan tehä lenkin sisällä.

Keskiviikkona 15 km. Aika 1.40. Ostin päivällä Hoka Clifton 6-kengät. Pehmeimmät mitä minulla on ikinä ollut. Juoksu oli tosi vaikeata, molempia jalkateriä pakotti ihan penteleesti. Varsinkaan vasen jalka ei millään tottunut kenkään. Muutenkin meno tuntui raskaalta, lähinnä polvista alaspäin. Saa nähdä oliko virheostos.

Torstaina portaissa Kaakkurin liikuntamaassa. Vain 3,6 km, mutta sanoisin että melko raskaasti noin 10 nousua. Lisäksi alku- ja loppuverryttelyt.

Perjantaina PK-lenkki 20,4 km. Eilinen painoi jaloissa ja aikaa menikin 2h19min tällä "juoksu-kävely"-lenkillä.

Lauantaina mutkitellen kotikonnuilla, Talvikangas-Huonesuo-akselilla. 12,5 km /1h26 min. Edelleen painoi jaloissa ja päätinkin lopettaa viikon treenit tähän. Sunnuntaille oli luvassa pihahommia ihan riittäväti. Esim. mummon mökillä käytiin haravoimassa ja makkaran paistossakin.

Sunnuntai "lepo".

Viikkokilsat 82,5 ja risat, aika 9h 13 min plus hyötyliikunnat päälle (sunnuntaina mökillä 3h josta osa toki istuskelua). 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti