lauantai 25. huhtikuuta 2020

VIIKKO 17

Viikko 17, kuudes viikko koronaeristyksessä. tämä on osittain jopa mukavampaa kuin ainainen ajelu ympäri Pohjois-Suomea mutta silti olisin mieluummin työn syrjässä kiinni tuolla maakunnissa kuin kotona. Aikansa kutakin.

Maanantaina Lepo

Tiistaina juoksin 16 km lenkin. Alussa lämmittelin jonku matkaa,parisen kilsaa ja sitten juoksin 400 m vetoja 14 kpl. Vauhti vaihteli 1.40 ja 1.55 välillä. Erot tulee lähinnä ylämäkien takia, joita ovat lukuisat alikulut reitillä. Maksimisyke nopeimmissa vedoissa oli 150 korvilla. Loppuun useampi kilsa palauttelua kotiin. Oikeastaan olin suunnannut lenkin ehkä hiukan kauas kotoa, lyhyempikin olisi riittänyt.

Keskiviikko PK-lenkki 9,4 km / 59 min.

Torstai lepo

Perjantaina pitkä, 24 km. Juoksin melko tasaista vauhtia (6.20 keskivauhti) mutkin Pikisaaressa ja torin kautta Värttöön ja siitä kotiin. Loppumatkasta juoksin lakaisukonetta pakoon kilsan verran, en viitsinyt kiertää toista kautta kotiin ja tuli semmonen vajaan kisan pätk reilusti alle 4.40/km vauhdilla. Mukava nähdä, että katuja pikkuhiljaa kunnostetaan. Pääsee pyörän selkään kohta kun sää lämpenee.

Tässä vaiheessa on takana noin 50 km juoksua tälle viikolle. Jäljellä on lauantain ja sunnuntain lenkit. Mieli tekisi tuonne polkujen suuntaan, mutta pahoin pelkään että kelirikko estää menoa monin paikoin. Mietintämyssyssä on.

Lauantaina asvaltilla palauttelevaa. Lenkki lipsahti pidemmäksi kui oli tarkoitus. 16 km ja 1.44 meni aikaa.

Sunnuntaina 24,6 km. Aikaa kului 2.48.48. Taas lyhyitä kävelypätkiä matkalla. Viikkokilsat 90,2 ja viimeiset kolme päivää 46... lepopäivän vuoro maanantaina ja ensi viikko muutenkin kevyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti