keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Viikko 15

Viikko 15:

Maanantaina lepo, alla oli 2 pv ja 45 km...

Tiistaina polkujuoksua, tai oikeastaan "juoksua". Polut ovat jäiset, lumiset ja vetiset. Vain muutama pikku pätkä juostavassa kunnossa, sekin lumista ja hidaskulkuista. Mutta tarkoitus olikin mnnä kevyttä, keskisyke oli 114... 9,5 km/1.24.17

Keskiviikko: taas lepo...

Torstai:
Aamulenkki 5,5 km, 46 min Talvikankaan takana polkuja, osin kuntorataa, joka oli ihan jäässä.
Iltalenkki 19,9 km, 2h 3 min. Teitä pitkin torille ja takaisin. Pikkuhiljaa taas pk-kautta jatkoon kun kisakausi (niinsanottu) siirtyi loppukesään.

Perjantai: lepo, käytiin mummon mökillöä tarkastuskäynnillä. Paistettiin makkarat. Muuten tänään enimmäkseen tankkauspäivä löhöillessä.

Lauantai: poluilla 21,1 km, aika 2.57. Keli pääasiassa jäistä polkua, osa lumista, osa sulaa. Ei mikään nopea alusta eikä maastokaan. Paljon kapeata polkua joissa on melkein mahdotonta edes juosta.
Iltapäivällä vielä kävelyä Nallikarissa vaimon kanssa. Ei se varsinaista kuntoilua lie, mutta kävelyä kuitenkin. Matkaa emme mitanneet emmekä aikaakaan, arvoisin että reilu tunti siinä meni.

Sunnuntaina lepo. Viikon saldo 55 km, reilu 7 tuntia plus kävelyt vaimon kanssa ehkä parisen tuntia. Perjantaina tosiaan käytiin makkaranpaistossa anopin mökillä. Autolla ei pääse perille, joten pari kilsaa siinä piti kävellä ruuan eteen.

Pk-kautta jatkan vielä kunnes tiet on vapautettu hiekotushiekasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti