tiistai 24. maaliskuuta 2020

Viikko 13 lomaviikko

Viikko 13 oli lomaa. Sääennuste lupaili korona-viruksen jyllätessä aurinkoista tai puolipilvistä, siis sateetonta keliä. Tätä kirjoitettaessa oli tiistai 24.3.2020 aamu ennen aamulenkkiä. Puolen päivän korvilla menen luottohierojan käsittelyyn.

Maanantaina läksin etsimään metsäpolkuja lähistöltä. En aluksi tajunnut mistä niitä pitäisi hakea, vaikka koiranulkoiluttajia löytyy pilvin pimein, olisi vaan pitänyt seurailla metsien reunoja... Lopulta löysin polkuja, jotka ovat pääosin kait läskipyöräilijöitten ylläpitämiä. Nyt ei ole tullut lunta hirveästi viime päivinä, joten polut ovat loistavassa kunnossa.
Juoksua 12,1 km, aika 1.28.  Keskisyke 124.


Kuvassa maanantainlenkki

Tiistaina kello 8.00 matkaan, matka 14 km, aikaa 1.35.30. Enimmäkseen poluilla mutta loppumatka tietä pitkin.
Puolen päivän korvilla menin hierojalle. Sain kokovartalohieronnan 90 minuuttia, ei ollut hierojalla ruuhkaa. Ihmiset ei käy edes parturissa kun tuo korona jyllää.

Keskiviikkona aamupäivällä Kaakkurin portaissa 36 minuutin treeni, ylös 10 kertaa, nopein noin 49 sekuntia. En mitään ennätystä yrittänyt, mutta ei tuosta ajasta montaa sekuntia saa pois, vaikka teinkin tuon treenin aikahaarukkaan 49-54 sekuntia. On sen verran raskasta.

Torstai kuvan kera:

Maastoreitit alkavat olla juoksukelvottomia, välillä jäätä, välillä vettä ja välillä paljaat. Tai ei ne kelvottomia ole, mutta jäiset polut ovat ylöspäin kuperia ja kirkkaalla jäällä ainakin aamulla juostuna. Kevyen liikenteen väylät alkavat olla sulia, mutta niillä on tajuton määrä hiekkaa. Sinällään ei ole haittaa vaikka niillä juoksinkin nastoilla, mutta nyt taisi olla kevään viimeinen nastalenkki. Seuraava mennään jo kesäkengillä. Ainoa miinus on se, että kotikatumme on vielä jäässä ja alkumatka pitää mennä kieli keskellä suuta. Aamusella jäässä, illalla sohjoa ja vettä. Meniskö autolla sulan tien varrelle, siinäpä kysymys. Ei tartteisi kyllä monesti tuota tehä. Katsotaan.

Pahimmillaan polut on tässä kunnossa:


Perjantaina taas porrastreeniä. Tällä kertaa Köykkyrissä, kevyemmin kuin Kaakkuri. 50 min ja 2,6 km kertyi matkaksi.


Lauantaina kevyttä hölkkää 9,5 km, aikaa kului 58 min.
Sunnuntaina pitkä 24,7 km. Aika 2.45.

Viikon saldo noin 86 km, ajassa 10h36 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti