keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Viikko 12

Viikon aikana peruttiin kaikki yli 10 hengen kokoontumiset mikä tahtoo sanoa että mitään maratoneja ei järjestetä ainakaan toukokuun loppuun mennessä. Vaarassa on myös kesäkuu, oletan. Tästä syystä on laitettava omatkin tavoitteet uusiksi. Ykkösasia on tietenkin terveenä pysyminen. Maratoneja juostanee sitten syksyllä. Ainakin Ruska ja SM-maraton syyskuussa ovat haaveissa.

Olen lomalla viikon 13 ja viikko 12 menee kotikonttorissa etätyötä tehden. Siitä ei tässä enempää.

Tiistaina kävin aamulla juoksemassa 7 km lenkin, aikaa meni 45:50 keskisykkeen ollessa alle 130. Baanat ovat jäiset joten paikoin piti kävelläkin ettei satu vahinkoja. Muutamassa kohdassa oli jopa paljasta asvalttia mutta ne metrit ovat tällä hetkellä harvassa. Aikanaan tuolla on ajeltu polkupyörällä ja kuljettu jalan sohjoisella alustalla ja kun se on jäätynyt pakkasen tultua, niin lanan terä ei iham koko alustaa saa tasaiseksi. Lisäksi tielle on syntynyt pieneiä jääkimpaleita, sellaisia noin 5 sentin lohkareita, joihin on vaarassa teloa nilkkansa. Pahimmat kohdat piti siis mennä kävellen.

Keskiviikkona taas aamulenkki 10 km, 1.02.40. Nyt syke nousi korkeammalle kuin eilen.
Torstaina illasta 6 km. 41 min ulkona

Perjantai lepo

Lauantaina aamupäivästä 12,6 k, 1h24 min. Osa lenkistä polulla sähkölinjaa pitkin. Metsissä polut ovat jäiset, mutta aukeilla paikoilla enimmäkseen lumipolanteiset ja siten juostavissa.

Sunnuntaina 22,5 km, 2.31 aikaa. Juoksin osan matkasta poluilla. Mukana oli pari energiapatukkaa ja yksi maxim-geeli jotka otin noin 5 km välein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti