lauantai 8. helmikuuta 2020

Viikko 6

Maanantaina periaatteessa lepo. Etureidet olivat hiihdon jälkeen ihan jumissa, suorastaan kipeät. Käytiin kuitenkin poitsun kanssa luistelemassa Välivainion kentällä. Aikaa kului luistimilla noin 40 minuuttia. Kevyttä ulkoiluahan se oli muttta kuitenkin...

Tiistaista tuli hemmetin pitkä työpäivä. Aloitin aamulla ennen seitsemää ja lopetin illalla vasta 22. korvilla. Oma valinta, mutta pannaan silti korvan taakse, kun joskus tarvii vapaata niin ompahan hyvällä omalla tunnolla tunteja sisässä. Ylitöitä kun ei korvata meillä, oma moka jos tekee.

Keskiviikkona hotellista kohti seuraavaa asiakasta jo kello seitsemän. Hotellin aamupala alkaa vasta kello 7.30 joten paikallisen ruokakaupan kautta mtkaan. Aamupala autossa ajon aikana ja aamukahvit sitten asiakkaan luona. Iltapäivällä kello 14.02 sulkeutui hotellihuoneen ovi takanani ja astelin laskettelumonot jalassa autolle, josta otin sukset mukaani ja kävelin nelisensataa metriä hissin juurelle. Laskettelin melkein neljä tuntia putkeen noin puolen tunnin lounastauolla. Tämä oli nyt sitten sitä omaa aikaa, mitä monesti ei ole tarjolla. Nyt sen otin. Rinteissä oli erittäin väljää, ei tarttenu juuri hisseihin jonotella. Hissien penkeillä juttelin ihmisten kanssa, oli brittiä, itävaltalaista ja venäläistä... Levi on kansainvälinen laskettelukséskus.

Torstaina aamusta taas baanalle. Kotiin saavuin satojen kilometrien ajon jälkeen kello 18 korvilla. Viikolle tuli ajoa noin 1200 km.

Perjantaina työpäivä enimmäkseen istuen. Iltapäivästä pyörähdin vielä kaupungilla ja saavuin kotiin joskus 16 aikaan, jolloin laitoin puhelimen kiinni. Pienten työjuttujen jälkeen pakkasin salikamppeet laukkuun ja läksin Ruskon Liikkuun. Pihalla tosin käveleskelin hissukseen muutaman hetken edestakaisin kun meinasin sittenkin lähteä ulos juoksemaan. Painuin kuitenkin salille, jossa juoksin matolla 10 km/1.05, tasaisella koko ajan. Reidet alkaa olla ok, hieronta ei varmaankaan haittaisi. Sukset menee ullakolle tänään, talven hiihdot on kyllä hiihdetty, ellei talvilomalla sitten tule käytyä "muutevvaan" liu'uttelemassa. Todennäköisesti ei, mutta ehkä rinteessä kerran-pari, loma on vko 13.

Lauantain lenkki on vielä edessä. Nyt menen ulos ja juoksen vakioreittiä noin 14-16 km, kevyttä aion mennä, koska sunnuntaille olen ajatellut pidempää lenkkiä. Ja ensi viikko taas tien päällä, mutta tuolle viikolle sopii jo vetotreeniäkin.


Ja lauantain lenkki sitten tehtynä: 15 km, 1.40 ja keskisyke 130. Juoksin ulkona, kotoa rautasillalle kuusamontien vartta, takaisin Värtön ja erkkolan sillan kautta. Puin pikkuisen liikaa vaatetta alavartaloon, mutta yläkropassa oli sopivasti. Ulkona juokseminen tuntui helpommalta kuin matolla, mistä johtunee....

Sunnuntaina 17,5 km, 2 tuntia, keskari 131. Nyt oli raskas keli, lumiset baanat, nollakeli ja  nasta alla. matolla tuskin olisi tullut noin paljoa kaloreita poltettua, 1260 kcal.

Viikolle tuli 42 km juoksua, tosin kolme pv peräkkäin. Lisäksi maanantain luistelu ja keskiviikon laskettelu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti