keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Viikko 7

Maanantaina lepo. Alla oli 3 pv ja 42 km.

Tiistaina työpäivä keski-pohjanmaalla. Pääsin hotellille pikkuisen ennen kuutta illalla ja suoriuduin kuntosalille siitä melkoisen nopeasti. Päivän työt jätin taakse ja päätin jatkaa aamulla siitä mihin hommat jäi. Tekemistä kyllä olisi ollut....Mutta salille siis, jossa juoksin matolla noin 11 km. Alun lämmittelyn jälkeen kiihdytin vauhdin 11 km tunnissa, juoksin kisan pätkiä noin 2 minuutin kävelypalautuksilla. Vauhti on vielä hidasta, mutta kun koetan saada painoa alas niin energia on vähissä eikä kuntokaan ole vielä semmoinen että tuon lujempaa keskellä viikkoa kehtaa mennä, jaksais kyllä.... Seuraavana päivänä kun pitää olla taas töissä. Mutta kyllä tämä tästä iloksi muuttuu, laitetaan vauhtia lisää vähän kerrallaan.  Eli tiistai 11 km, aikaa 1:14 ja keskari 127.

Keskiviikon suunnitelma: illalla kevyt palauttava, hidas, päälle vähän keskivartalotreeniä.
Ja toteutui: 4 km hölkkää ja kävelyä matolla, noin 30 minuuttia. Päälle 45 minuuttia painojen, taljan ja kuminauhan kanssa. Keski- ja ylävartalolle kevyehköä liikuntaa. Vähän karkasi lapasesta, mutta nyt torstai-aamuna on tyytyväinen mieli että tuli tehtyä.

Torstain suunnitelma: raakaa raastoa mäkeä ylös, toivottavasti kuusamossa on kävelytiet kunnossa. Loivaakin mäkeä löytyy.
Ja mäkeä löytyi: 10 kertaa ylämäkeen noin 42-44 sekuntia, 150 metrin matka, loiva mäki, alusta luminen. Jalassa oli nastalenkkarit, joissa on karkea kuvio. Kokonaismatka 7,6 km, keskisyke 126, max 165.

Perjantai lepovuoro

Lauantaina pitkis, vaaa 2h
Ei sit menny niinko römsöössä. Juoksin matolla hissukseen hetken ja perään 1 km vauhdilla 11 km/h ja parin minuutin tauon jälkeen 2 km samaa vauhtia. Jatkoin hölkällä niin että tuli tunti täyteen, matkaa 8,3 km. Pikkuisen pitää panna vaimon syyksi kun oltiin yhdessä salilla ja hän teki lähtöä. Olisinhan minä kävellen päässyt kotiin, mutta laiskuus tuli.

Sunnuntaina toinen pitkä heti perään, yli 2h.
Tämä meni sitte juuri noin. Matolla 2h ja matkaa 18 km. Siinä kului aika kisoja katsoessa.

Tavoite on yli 7 tunnin treeniviikko, mielellään 8. Juoksua yli 65 km.
Treeniä tuli lopulta 48,4 km, aikaa 6h25min. Paino on pikkuisen pudonnut, mutta matkaa on vielä.

Ensi viikko on sitten oulu-viikko. Kuluneella viikolla tuli kolme hotelliyötä ja tuhatkunta kilsaa autoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti