lauantai 16. maaliskuuta 2019

Viikko 11

Viikon eka päivä oli 11.3. Tästä viikosta oli tulossa liikunnallisesti hiukan poikkeava, kuten on tulossa ensi viikostakin. Maanantaina läksin Helsinkiin, josta matka jatkui Kööpenhaminaan tiistai-aamuna ja paluu oli vasta ke-iltana. Itse asiassa olin kotona vasta puoli kolmen korvilla Finnairin koneen ollessa lähes tunnin myöhässä.

Maanantaina juoksin matolla poikkeuksellisen aikaisin, koska lento Helsinkiin lähti 17.35, paitsi että kone oli lähes tunnin myöhässä. Juoksin 14,4 km, keskitahti 5:58. Alkulämpöjen jälkeen 12 km noin 5:20-tahtisena. Maton ja Garminin näytöt eivät täsmää, mutta ei sen väliä kun eroa on alle 10 sekuntia/km

Tiistaina ja keskiviikkona olin siis Tanskassa. Lenkkivekeet ei olleet mukana. Tiistain ohjelma kesti iltamyöhään ja keskiviikkona aloitettiin tanskalisittain aikaisin kello 8.30.

Torstaina piti olla treeni, mutta edellisen yön vähäiset yöunet painoi ja jäin sohvalle.

Perjantaina kävin kevennetyn treenin, juoksin 12 km/h-tahtisina 6x1 km vedot. Matkaa kertyi lämmittelyineen 10 km. Pätkät tuntuivat ihan ok-rasittavilta.

Lauantaina lepo, mutta hyötyliikkumista tulee jonkin verran.

Sunnuntaina pitkä lenkki matolla. Alkuun 19 km noin 9-9,2 km/h maton mukaan ja 10 km 11km/h. Päälle vielä hetki palauttelua. 30,08 tuli kokonaismatkaksi.

Viikkokilsat 54,5 eli enemmänkin. Saisi jo tulla. Sulas vaan nuo lumet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti