torstai 18. kesäkuuta 2020

Tilanne nyt 18.6

Pihahommia olen tehnyt. Uusi terassi - 30 m2 - on kutakuinkin valmis. Lapiohommia kovasti, laatta alle ja leca-pilari päälle. sisälle sementtiä ja säädettävä terassijalka sinne. Se kuivui pari päivää kunnes laitoin 4 kpl 5m pitkiä lankkuja kiinni, asetin ne vaateriin laserin avulla. poikkipäin sitte muutama parru, kolmeen väliin 9 kpl lankkuja, kiinni palkkikengillä molemmista päistä. Sitten päälle kansi, 120m leveätä lautaa joku 50 kpl. Kaikki oli alle 5 metrin joten liitokset piti sahata joka ikiseen lautaan. ruuvejakin meni se 20 kpl per lauta elikkä noin 1000 ruuvia. Sitten tein aidan kahdelle sivulle. vinorima tosin loppui kesken, joten juhannuksen jälkeen pitää se vielä viimeistellä. Samoin helmalautaa lisää ja ympärys pitää vielä somistella sekä talon puolelle vielä pikku porras askarrella. 

Kaikki tuo vei melkein kaiken vapaa-ajan reilun parin viikon aikana. Yks kaveri vittuili että olis tehnyt tuon päivässä, mutta se nyt liioittelee aina. Varmaan olisi aidankin tehnyt tuohon kahvitunnin aikana.... Puhumattkaan että valun pitikuivua sen parisen päivää..

Liikunnat sitte viimeisen parin viikon aikana:

Vko 24: 
Maanantai 8.6: Aamulenkki noin 7,5 km/48:30
Keskiviikko 10.6: Aamulenkki 5,2 km/35:40


Viikko 25:
Maanantaina 15.6 yhteislenkki Kempeleessä. Aluksi kävelin herrojen Martti  ja Paavo kanssa 3,5 km, juoksin 10,8 km täyteen ja lopetin ajanoton.
Perään melkin heti 10,6 km, josta eka 5 km 25:30 korville. Lämmintä oli reilusti yli 20 astetta joten pikku kuuma tuli. 
Keskiviikkona 17.6 juoksin 16 km, aikaa meni 1.39.06. Lämmintä lähtiessä 27 astetta.... Värtön pohjavesikaivo sai taas kerran vierailijan hönttämäestä.

Nyt alkaa juhannus, jonka olen luvannut levätä. Kroppa on kyllä melko lailla saanut liikuntaa, esimerkisi sunnuntaina tein terassia 9 tuntia putkeen, pikku vesitauot ja ruokatauko välissä ja kerran hain ruuveja lisää. Kyllä se on niin, että työpäivä kun päättyy kello 16 ja sen jälkeen teet kolme tuntia ruumiillista työtä niin lenkit jää. Onneksi tuo terassi alkaa olla valmis ja saan loman aikana harrastaa liikkumista toisella tavalla. Syksyn tavoite on edelleen SM-maraton ja siellä 3.30 pintaan juostu kisa. Paino on nyt pudonnut 4-5 kg maaliskuisesta, joten askelkin alkaa olla kevyen oloinen.

Lenkit jatkuu sitten maanantaina 22.6, jolloin alkaa virallisesti 4 viikon loma. 11.7 olisi Rantalakeusjuoksu jossa on matkana myös 21,1 km. On harkinnassa.
 
Tässä vielä pikkuisen viimeistelemätön tuotos.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti