sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Kesäkuu jo puoliväilissä

Meni sitten kirjoittelematta melkein kokonainen kuukausi. Kai se joku motivaatio tähänkin pitäs olla, mutta ei oikein joka päivä jaksa tännekin kirjoitella. Varsinkin kun tilastojen mukaan vain 2-3 lukijaa seuraa tätä blogia. Puhumattakaan että kukaan kommentoi. Eli ei mulla ole mitään tietoa keitä lukijani ovat, mutta vaimoani epäilen toiseksi.

Anteeksi purkaus sinulle, joka luet...

Mutta asiaan:
12.6 tuli täyteen 1000 km juoksua tälle vuodelle. Siitä mattojuoksua kyllä enemmän kuin puolet, josta ajattelin nyt muutaman sanan sanoa. Juoksi melkein kaikki mattokilsat 0 asteella eli ei ollenkaan kallistusta. Se lienee yksi syy miksi kuntoni ei ole niin hyvä kuin kilometrit antaisi aihetta. Liian kevyttä.

Terwan jälkeen olin koko viikon juoksematta. Ei silti, etteikö juoksuhaluja olisi ollut, vaan lepäsin todellakin tarpeeseen.

28.5 olin työmatkalla Vuokatissa. Siellä kävin sitten yhden geokätkön takia maastossa ja siinä vissiin tuli liiakaa eka kerralle, pohkeet kipeytyi.
30.5 pyöräilin salille jossa tein yläkroppatreenin.
31.5 juoksumatolla, asteen kallistus ja 6 km/40:48. Kevyttä.

Toukokuu oli siinä.

Kesäkuu:
Sunnuntai 2.6 juoksin 20 km noin 2:02, jossa ei muistini mukaan ole mitään erikoista kerrottavaa.
Maanantai 3.6 taas salille, matolla lämmöt noin 1 km ja perään keskivartalotreeniä 50 minuuttia, venyttelyäkin.
Tiistai 4.6 400-metriset vedot kuntoradalla. Reidet oöivat edelleen jumissa. Vetoja tuli jotain 12 kpl, nopein 1:35 ja hitain 1:45.
Ke-To lepo
Pe: Pyöräilyä 40 km.
Sunnuntaina 20 km, 2:09. Hidas tasavuhtinen...

Viikko 24:
Maanantai kevyt 7,5 km
Tiistai 400 m pätkät, 9,88 km ja aikaa 1:05. Hitaammin kuin viikko aikaisemmin.
Keskiviikkona hölkkää Kokkolassa, maastossa pääosin. Poluilla, joilla oli pakko katsoa koko ajan eteensä. Hitaasti etenin 1:28 ja kilsoja 11,2
Torstaina Lepo
Perjantaina Lepo, mutta koko ilta piti touhuta jotain muuta, hyötyliikkumista.
Lauantaina pihahommia, kauppajuttuja mutta silti koko päivän aktiivista työntekoa. Ruohonleikkuuta jne.
Sunnuntaina pitkä 25 km, 2:39 meni aikaa. Juoksin kevyellä tasolla, torilla palatessa jäätelökin. Toki kello oli silloin pysäytettynä.

Elikkä kesäkuun alku varsin pienellä rasituksella. Vko 24 kilsat 67 kappaletta.

Jatkossa samaa rataa, kevyttä ja aina välillä puntarille. Syksyn tavoitteet on jo pantu uusiksi, ei tavoitella mitään tuloksia. Kunhan nyt Ruskalla maaliin pääsisi. Painon suhteen olen lopultakin EHKÄ oikealla tiellä ja katson tarkemmin mitä suuhuni laitan. Ainakin määrää pitää kontrolloida.

Ja sitte lissää joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti