tiistai 6. marraskuuta 2018

Viikko 45

Maanantai lepoa keuhkoputken kanssa taistellessa. Illalla alkoi olla jo paremmin kuosissaan ja sain yöllä nukuttua jo kunnon yöunet.

Työmatka vei Kokkolaan tiistai-iltana. Kokkolassahan on nyt Kuntokeskus Liikku, johon minulla on ostettuna kortti, kaikkiin Liikkuihin joita Suomessa on. Niitä on työskentelyalueellani ainakin Rovaniemellä (käyty), Kajaanissa ja Seinäjoella, Kokkolan ja Oulun lisäksi. Juoksumattojakin on viisi kipaletta ainakin niissä paikoissa joissa olen käynyt. Tänään tiistaina Kokkolan salilla oli yllättävän vähän väkeä, mutta kyllä nuo matot silti oli välillä kaikki käytössä. Itse painelin siinä keskimmäisellä kaksi tuntia putkeen, paitsi kävinhän minä kuitenkin wc:ssä puolimatkasta. Alkuun juoksin tunnin kutosen vauhtia eli 10 km tuli täyteen. Toisen tunnin alkuun otin kilsan vetoja 12 km/h, kahden minuutin kävelypalautuksella. Näissä matoissa ei ole mitään viilennyspuhaltimia kuten on Ruskossa ja Rollossa, ja kyllä sen huomaa. Hiki tulee vähemmästäkin.

Tiistain saldo siis 20 km ja tarkka aika 2.03.54. Mukana oli 4 kpl kilsan vetoa, maton mukaan 5 min/km. Vetojen keskisyke oli 140 korvilla.

Keskiviikkona sateisessa Kokkolassa taas matolla, tällä kertaa 10 km/1.01.23, keskisyke 128.

Torstaina lepo

Perjantaina Oulussa mattojuoksu, 10 km. Hiukan oli energitön olo. Aikaa meni 1.01.40 ja keskisyke 126. Olisko keuhkoputkessa jotain.....

Lauantaina 6,15 km 38.35, matolla. Energiataso taas alhaalla. En saanut motivaatiota....

Sunnuntaina 17,85 km, 1.55.13, keskari 129. Ulkona juoksin, lopussa pientä tihkusadetta. Puolimatkassa kotiin wc-käynnille ja lopussa oli taas ”kiire” vessasn. Isänpäivän ruuat ei oikein olleet vatsaystävällisiä?

Viikkokilsat 64

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti